Maria Strömberg

Startat upp och driver Mindfulnesskällan AB, Skara Yoga Studio samt Skövde YogaCentrum

Int. Cert. Iyengar Yoga Lärare
PG certificate:  Mindfulnessmeditaitons lärare
Fil Kand: Psykologi

Om Maria 

”Maria är en intuitiv, självklar och kärleksfull vägvisare inom yogan. Den fysiska rörelsen sammanlänkas med den holistiska tanken och Maria gör detta förståeligt genom sina olika dialoger med oss deltagare.Alla dessa egenskaper samlas i en lekfull och lättsam och samtidigt utmanande yogapraktik, där Marias underbara personlighet och värme för oss vidare in i en djupare förståelse om oss själva .”       – Berith Stenabb (yogaelev)

Yoga & meditation

För ca 14 år sedan började jag Yoga & meditera. Det började med att jag inte visste varför men något var det som drog mig tillbaka. Sakta börjar jag inse att det jag omedvetet har sökt utanför mig gömmer sig någonstans inom mig.  Yogan blev mitt redskap att bli mer medveten om hur jag lever och att lättare kunna lyssna på och lära känna kroppen. Meditation öppnade mig upp för det mentala och emotionella livet, de mönster som finns och hur de påverkar de liv jag lever. Yogaasana håller min kropp stark, smidig och flexible och meditation håller mitt sinne smidigt, starkt och flexibelt och ger mig utrymme att se vad jag inte är och hjälpt mig att sluta jaga utanför mig själv. Tack vare den öppna personlighet mina föräldrar tillåtit och med Yoga och meditation har jag kunnat klä av mig naken och fått möta mig själv. Att se mig själv som livet, frihet och kärlek istället för de krav och idéer som format  ”min”  personlighet är oerhört hjälpsamt. Jag oroar mig nästan aldrig och känner en enorm inre styrka och tillit till mig själv. Som min pojvän sa: du orädd!

Mitt inre kall

Att finnas till hands som en vägvisare för de som vill lära känna sig själv – sitt innerst – sin kärna. Alla har vi en längtan till något och jag finns här för alla de som har inre längtan att komma hem till  sig själva, för de som söker frihet & lycka och att kunna älska sig själva precis som de är.   Att veta vem eller vad man egentligen är är ingen självklarhet för de flesta av oss och vi söker lyckan  i idéer, åsikter,  metoder, strategier, system, relationer, dieter, träning, religioner m.m.  Till och med yoga & meditation kan om man inte ser upp användas som en lykta på jakt efter lyckan – sig själv. Jag finns till hands för att stötta de som verkligen vill se sig själva, de som är redo att ge upp jakten och se sig själva utan alla filter, krav och måsten. Utan alla idéer om hur de bör eller inte bör vara. Men jag finns även här för de som är intresserade av Yoga som ett system och hur det kan användas för att öka kroppsligt och mentalt välbefinnande.

Välkommen till mina klasser, välkommen hem till dig själv <3